CHW Solutions

Community Health Workers (CHWs) Trainee – Ukrainian Translated Version

ЗАРОБЛЯЙТЕ НАВЧАЮЧИСЬ!

Ми платимо 20 доларів США за годину плюс бенефіти для того, щоб ви могли стати Громадським Медичним Працівником за 9 місяців (серпень 2024 – липень 2025)

ПЛЮС, для зацікавлених кандидатів, ДОДАТКОВІ можливості для заробітку  влітку 2024 року (червень – липень 2024 р.)

 

Місцезнаходження: Кандидати повинні проживати в Міннесоті та бути готовими для гібридної роботи (робота вдома, а також робота вдома у пацієнтів та в громаді)

Шукаємо відповідальних новоприбулих  в  Сполучених Штатах та Міннесоті, які зацікавлені стати громадськими медичними працівниками (CHW).

Якщо ви захоплені обслуговуванням свого комьюніті  та зацікавлені у відвідуванні онлайн-занять, щоб отримати сертифікат  Community Health Worker (Громадський Медичний Працівник – ГМП), подавайте заявку та почніть будувати свою кар’єру в нашій інноваційній компанії.

Ми особливо зацікавлені в  наборі на посаду стажера СHW представників слідуючих культур, країн та мов:

  • Країни: Афганістан, Конго, Куба, Гаїті, Сомалі, Сирія, Україна
  • Мови: арабська, дарі, пашту, іспанська, сомалійська, суахілі, українська

Представники інших мов та культур, які проживають в Мінесоті, також запрошуються до співпраці та можуть подавати заявки!

Доступні чотири місця на посаду стажера громадського медичного працівника.

За контрактом з Департаментом Соціальних Служб Міннесоти – Програма переселення, Громадські Медичні Працівники компанії CHW Solutions – Office (DHS-RPO) – надають послуги підтримки для біженців та інших новоприбулих  Міннесоти, які перебувають під  гуманітарним захистом. Ми готові прийняти на роботу чотирьох ГМП- стажерів, які приєднаються до нашої команди новачків CHW. Окрім безпосереднього відвідування  пацієнтів на дому,  стажери CHW проходитимуть онлайн-заняття та стажування, щоб отримати Сертифікат Громадського Медичного Працівника Міннесоти. CHW Trainees витрачатимуть приблизно 50% свого часу для надання  прямих послуг пацієнтам та 50% свого часу  для навчання.

Навчання CHW проводитимуться в одному з коледжів або університетів Міннесоти.  Для навчання стажерам CHW Solutions надається стипендія, яка покриває 100% плати за навчання.

CHW Solutions є лідером у галузі надання послуг Громадськими Медичними Працівниками (CHW),покращення показників здоров’я та зменшення нерівностей при отриманні медичних послух. Наша філософія –  приносити золотий стандарт піклування CHW пацієнтам – керована співчуттям та наповнена різноманітним персоналом. Ми зосереджуємося на підтримці нашої команди ГМП, надаючи конкурентоспроможну зарплату, пакет пільг, досвід наставництва,  регулярний доступ до нашого медичного директора, медсестри та інструментів самообслуговування. Приєднуйтеся до нашої енергійної та зростаючої команди CHW вже сьогодні!

Кандидати повинні бути високо мотивованими, мати відмінні комунікативні навички, вміти працювати самостійно, створювати і підтримувати позитивні стосунки з нашою командою CHW, пацієнтами, керівництвом, виконавчим керівництвом та партнерами.

Посада CHW Trainee розрахована на  повний робочий день (32-40 годин на тиждень) і відіграватиме важливу роль у реалізації бачення нашої компанії щодо послуг CHW. Кандидати повинні вміти працювати при високому рівні відповідальності, заряджатися від співпраці з представниками різних громад та  бути частиною розширення нашої компанії.

Обов’язки.

Ключові обов’язки цієї ролі включають:

  • Участь в онлайн-класах, виконання усіх завдань та вимог до стажування для отримання сертифікату Громадського Медичного Працівника.
  • Складання та керування графіком особистих візитів додому ( чи онлайн-візитів (телемедицини) з визначеною групою пацієнтів.
  • Надання прямих послуг CHW вдома у пацієнтів чи в громадських місцях, знайомих і зручних для пацієнтів (або онлайн-візит за допомогою телемедицини(в міру необхідності).
  • Послуги CHW включатимуть медичну освіту, навички самоконтролю, підключення пацієнтів  до соціальних ресурсів  (харчування, транспорт, первинна охорона здоров’я, фінансова, соціальна підтримка тощо).
  • Допомога пацієнтам та їхнім родинам в освоєнні навігаційних систем та технологій, за допомогою яких можна отримати доступ до необхідних послуг та ресурсів.
  • Надання послуг гідним і шанобливим способом, що даватиме пацієнтам можливість самостійно керувати власним здоров’ям і впевнено орієнтуватися у відповідних системах, програмах та ресурсах суспільства.
  • Виявлення основних причин бар’єрів і труднощів пацієнтів, використання креативності для співпраці і вирішення проблем, коли це необхідно.
  • Своєчасний і точний збір та документування відповідних даних для виставлення рахунків платникам, відстеження ефективності та виявлення прогалин у догляді.
  • Активна участь у колективних зборах/зустрічах, тренінгах та інших партнерських зустрічей за запитом.

 

Вимоги:

  • Атестат середньої школи США або GED (або надати еквівалентний атестат з інших країн)
  • Знання англійської мови, на достатньому рівні для проходження тесту Duolingo (бал 85 або вище)
  • Можливість здійснювати візити пацієнтів на додому.
  • Готовність надати дозвіл на перевірку біографічних даних та відповідати критеріям працевлаштування CHW Solutions.
  • Відмінні навички спілкування з пацієнтами, колегами та партнерами.
  • Вміння користуватися технологіями для проведення досліджень, підключення клієнтів до ресурсів, проведення віртуальних відвідувань та запису і звіту про клінічну та адміністративну діяльність.
  • Фізичні вимоги можуть вимагати здатності лазити, балансувати, нахилятися, дотягуватися, стояти, ходити, хапати, говорити, чути і бачити. Роль теж може вимагати відвідування пацієнтів у місцях, недоступних для людей з обмеженими можливостями.
  • Здатність послідовно досягати оперативних та виробничих цілей.

Бажані кваліфікації.

Вільне володіння такими мовами:

  • арабська, дарі, пашту, іспанська, сомалійська, суахілі, українська
  • Попередня робота в сфері охорони здоров’я, соціальних послуг, освіти, коучингу або інших відповідних сферах

 

Ми надаємо конкурентоспроможну заробітну плату ($20,00 на годину), PTO – оплачувані відгули, гнучкий графік роботи, медичні та стоматологічні бенефіти-стипендії, пенсійні виплати та можливість навчання і кар’єрного зросту.

CHW Solutions є провідним роботодавцем для Громадських Медичних Працівників (Community Health Workers) у Міннесоті. Щоб дізнатися більше про нас та подати заявку на цю посаду, перейдіть на сайт chwsolutions.bamboohr.com/careers/30

 

ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ СТАЖЕРІВ ЛІТА 2024 РОКУ:

Кандидати CHW Trainee, які зацікавлені в працевлаштуванні на неповний робочий день влітку 2024 року, можуть отримати можливість працювати з людьми у  суспільстві. Ці заходи проходитимуть у червні-липні 2024 р., а Громадські Медичні Стажери-Працівники  (CHW trainee) проводитимуть час в місцях, які відвідують члени їхні громади в Міннесоті (школи, громадські центри, продуктові магазини, тощо) зустрічатимуться  з людьми та інформуватимуть їх про те, як отримати доступ до послуг Громадського Медичного Працівників.

English Version

Dari Translated Version

Share the Post:

Related Posts

Check out the March 2023 Journal of General Internal Medicine supplement featuring a case study of CHW Solutions. 

CO - FOUNDER

Megan Ellingson (CHW, MHA)

Megan E.’s (she/her) expertise is in collaborative planning and implementation to address health issues requiring both clinic and community approaches. Megan’s professional experience includes serving as a Health Policy and Program Coordinator at the Minneapolis Health Department, and as a Department Manager in women’s services and pastoral care at Intermountain Healthcare. Her direct patient care experience includes serving as a Patient Advocate at MayView Community Health Center, as a Care Guide in late-life supportive care at Allina Health, and as a hospice volunteer with her therapy cat, Sweet Pea, at HealthPartners. Megan has a Bachelor’s Degree in Human Biology and Medical Anthropology from Stanford University, and a Master’s Degree in Healthcare Administration and Financial Management from the University of North Carolina, Chapel Hill. She also obtained her Minnesota CHW certificate from Northwest Technical College in 2018. Megan currently teaches the Minnesota CHW Certificate courses as an online instructor at St. Mary’s University in Minnesota.

CO - FOUNDER

Megan Ellingson (CHW, MHA)

Megan E.’s (she/her) expertise is in collaborative planning and implementation to address health issues requiring both clinic and community approaches. Megan’s professional experience includes serving as a Health Policy and Program Coordinator at the Minneapolis Health Department, and as a Department Manager in women’s services and pastoral care at Intermountain Healthcare. Her direct patient care experience includes serving as a Patient Advocate at MayView Community Health Center, as a Care Guide in late-life supportive care at Allina Health, and as a hospice volunteer with her therapy cat, Sweet Pea, at HealthPartners. Megan has a Bachelor’s Degree in Human Biology and Medical Anthropology from Stanford University, and a Master’s Degree in Healthcare Administration and Financial Management from the University of North Carolina, Chapel Hill. She also obtained her Minnesota CHW certificate in August, 2018. Megan currently teaches the Minnesota CHW Certificate courses as an online instructor at St. Mary’s University in Minnesota.